Често задавани въпроси


  1. С какво се занимава екипът на zubarite.com?
Нашият екип се занимава с изработването на курсови и дипломни работи, есета, доклади, разработки и материали от всякакъв вид. Ние сме посветени и отдадени на работата си и можете да бъдете сигурни, че нашата асистенция в изработването на вашата поръчка, ще послужи резултатно пред необходимата инстанция.
  1. Как да поръчате желаната от Вас разработка?
Най-удобният начин и за Вас, и за нас е на координатите, предоставени на нашия сайт. Попълнете полетата и финализирайте поръчването, натискайки бутона 'Изпрати'. От тук нататък, ние ще се свържем с Вас.
  1. Как се осъществява разплащането?
Предпочитаният от нас начин е заплащане в брой.
  1. Какви са цените, които трябва да заплатите?
Цените варират в зависимост от сложността на желаната от Вас разработка. Те се определят и в зависимост от други фактори, като материали за бакалавърски или магистърски програми, курсоваи работи и есета или по-задълбочени анализи, семестриални и дипломни разработки.
  1. Как ще получите Вашата разработка?
Най-сигурният начин е личното предаване на изготвеният материал разпечатан (на хартиен носител) и на електронен носител, при желание от Ваша страна. Възможно е да се договори и изпращане чрез интернет.
  1. Можете ли да ми помогнете, ако се нуждая от готов материал спешно?
ДА! Освен голямата база данни от готови разработки (над 2005 бр.)на разнообразни тематики, с която разполагаме, ние имаме на разположение и постоянен екип, които да подготви качествено спешна поръчка.
  1. Ако искате да изпратите специфична информация и материали, които да бъдат използвани в изготвянето на Вашата разработка как да ги изпратите?
При нас и това е възможно и то може да стане безпроблемно, стига да изпратите необходимите допълнителни материали на нашата пощенска кутия: zubarite@gmail.com

 

Вход потребители

Zubarite on Facebook